Heaven is for Real – Lørenskog Kino (oppdatert)

Filmen Heaven is for Real, er nå på Lørenskog Kino, filmen er satt opp til og med Søndag 28. September. Filmen er basert på boka, Himmelen er på or’ntli av Todd Burpo. Boka er nå i 7. opplag i Norge, og lå i 3 år på New York Times sin bestselger liste.

Filmen handler om Colton som er nær å dø av sprukket blindtarm. Men han overlever, og blir omtalt som et mirakel. Senere får vi vite at Colton var i Himmelen, at han møtte sin ufødte søster, Jesus og oldefaren sin, som faren kalte «Pop»

Er filmen verdt å se? Sier den noe til oss som tror på Jesus?

  • Ja, det viktigste budskapet er at himmelen er virkelig, det er ikke bare en myte. Nøyaktig hvordan det er i Himmelen er vanskelig å si, men Colton beskriver sin opplevelse med sine ord. Det er et barns skildring av det han sier å ha opplevd.

Er det sant at Colton var i Himmelen?

  • Foreldrene tror det, og de grunngir dette med detaljer som han ikke kan ha visst, men som han skal ha sett i Himmelen.

Er filmen helt teologisk korrekt?

  • Nei, heller tvilsomt, vi kan ikke bygge teologi på en film eller opplevelser. Men Bibelen er klar på at det er en Himmel.

FIlmen er positiv og inspirerende. Den kan være med å starte gode samtaler om Himmelen og Gud. En film som er verdt å se.

Les omtale om filmen her.

Mot kritikernes spådommer, har filmen vært den 3. mest sette på kino forrige helg med 12790 besøkende. Det har blant annet gitt omtale i VG og Dagen. Korsets Seier skriver også om seer suksessen, og gir litt bakgrunn for hvordan filmen kom på norske kinoer.  

 

Skroll til toppen